Hjärtat så nöjd så i badet

Mamma till Vincent // Publicerat: 2010-10-31 09:55:10


Första besöket idag

Vardag // Publicerat: 2010-10-31 09:53:14


Trött Emelie. Har inte fått speciellt många timmars sömn inatt då och Vincent var uppe vid 8 men det är väl bara att vänja sig. Tycker ändå det är underbart att vakna tidigt och bara ligga och gosa med mina pojkar innan det är dags att stiga upp. Efter att ha tagit upp och fått matat honom så fick det bli ett bad eftersom vi ska få vårt första besök idag. Farmor/Farfar och Fastrar ska komma hit efter 12 och sedan ska även några vänner till Andreas komma förbi ikväll. Känns skönt att få träffa lite människor igen. Nu ska jag försöka bli människa själv och få städat undan lite medans Vincent sover.
Påtal om Söndag, idag är Vincent redan en vecka ♥

Fredagsmys

Vardag // Publicerat: 2010-10-29 19:34:49


Gud så skönt det var att få komma ut och röra på sig, har ju suttit inne sen lördag förra veckan så det var hur skönt som helst att få komma ut och andas in lite frisk luft och framförallt röra på sig. Dock har jag lite ont i kroppen nu efteråt men det var det värt. Vincent sov under hela promenaden blev till och med lite små tjurig när jag tog upp honom men det gick så bra så. Har även matat och bytt på honom så nu ligger han brevid mig och små ler i sömnen. Jag och Andreas passar på att ha fredagsmys med smörgåstårta, naturgodis, chips och cola framför Stefan & Krister film på tv4+. Gud som jag trivs! Jag har verkligen allt.

Veckans mysigaste morgon

Vardag // Publicerat: 2010-10-29 13:47:23


Jag har nog haft veckans mysigaste morgon. Vid halv 7 imorse låg Vincent och lyssnade och tittade på sin babymobil (speldosa över sängen) i nästan en halvtimme innan han gjorde ifrån sig ett knorrljud och det var dags att byta blöja och ge honom mat. Han log hela morgonen. Inte ett ljud ifrån sig. Så vi gick tillbaka till mammas och pappas säng och la oss där vi fick en riktig sovmorgon. Vaknade strax innan 11 då han legat och skrattat i sömnen hur mycke som helst. Hur underbart är det inte att vakna med en lite gosse brevid sig och bara se hur han strålar av lycka? Nu har vi fått i oss frukost och legat och myst på soffan några timmar. Fast nu är det dags för blöjbyte känner jag.

Lille kissemissen!

Bilder // Publicerat: 2010-10-28 23:47:21



Jag har snart lite mer tid för dig Mr.B v

Världens underbaraste familj

Vardag // Publicerat: 2010-10-28 23:41:24


Mina ögon är inte helt med ikväll känner jag. Hur trött kan en människa bli? Har iallafall fått tag på en pump och börjat pumpa ut bröst mjölk och det känns faktiskt helt okej! Gjorde inte så ont som jag trodde och än så länge flyter det på. Kanske för bra. Nu på kvällskvisten har jag tagit mig en varm efterlängtad dusch, bytt blöja, matat och lagt Vincent och ska alladeles strax bädda ner mig själv också. Det kan jag nog behöva. Inte haft någon energi alls idag känner jag. Men vad gör det när man har världens underbaraste familj att gosa med och för att klargöra en sak! Världens finaste människa till pojkvän som tar hand om mig så bra! Jag kunde verkligen inte haft det bättre på något vis. Nu är det dags för sängen iallafall.

Angående BVC besöket

Vardag // Publicerat: 2010-10-28 19:51:18


BVC besöket gick hur bra som helst. Fick lite råd om vad jag kunde göra för att få ut bröstmjölken och ändå ge den till honom fastän jag inte kan amma istället för att bara låta den rinna till spillo. Så det ska jag försöka testa mig på under helgen och sedan berätta hur det gått på återbesöket på Måndag! Annars var allt super, han hade gått upp bra i vikt och huvudet hade växt. Nu väger han 3940 och tycker om att kissa på bvc-sköterskan. Dock var hon lite orolig över att jag inte äter som jag ska eftersom jag redan ligger på ett lågt HB men så länge jag känner att jag orkar så är det ju bra. Fått papper där det står vad jag kan tänka på att äta på en dag/hur mycke så ska väl försöka kolla igenom det en extra gång. Nu har jag bäddat ner mig gott i soffan med mina pojkar brevid mig. Ska alldeles strax se Rosabandet galan intresserad och duktig som jag är.

Dags för första BVC besöket

Vardag // Publicerat: 2010-10-28 14:58:28


Nu är vi hemma från NÄL och ultraljudet är gjort. Allt var bara bra, precis som det skulle. Vi passade även på att ta en fika i kafeterian. Fick dock inte i mig så mycke men lite är alltid något. Ni anar inte hur sjukt det känns att gå från att äta ingenting till massor till ingenting igen. Jag hoppas maten kommer igång snart igen för jag kan knappt vänta tills jag kan börja äta hur mycket god mat som helst! Nu ska jag byta på Vincent och få i honom mat innan vi ska gå på vårt första BVC besök!

Världens finaste Vincent

Mamma till Vincent // Publicerat: 2010-10-28 00:13:43



Vincent Dalgaard Simonsson 24 Oktober
4140 Gram 51 Cm lång v

Nu kommer äntligen en efterlängtad bild på våran son
visst är han fin?